Wat is Shamballa MULTIDIMENSIONHEALING ?

Shamballa initiaties maken een verbinding met Licht– energie, vervuld van Kosmische Liefde, toegankelijker. Onvoorwaardelijke Liefde die stroomt vanuit de Bron. Het is een Kosmisch Bewustzijn.

Shamballa is ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE en de integratie van die LIEFDE door BEKRACHTIGING van je echte ZELF. We leven in tijden van grote veranderingen. vooral veranderingen in ons Bewustzijn.  We zijn allemaal Liefde,alleen zijn we dit vergeten, en geven we onze kracht weg aan angsten en twijfel. In Liefde zijn, is Vrij zijn. De meest belangrijke uitdaging in het leven is om onszelf te accepteren en Lief te hebben. Het is nu de tijd om te ontwaken en terug te worden zoals het oorspronkelijk bedoeld was.Shamballa kan ons daarin zeer goed helpen.

Shamballa is Liefde, leven in vrijheid. Leven in vrijheid betekent: volledig de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven,zelf je leven een invulling geven inplaats van het bij een ander neer te leggen.

Shamballa betekent het herstel van heelheid in jezelf. De verbinding met je Kosmische Zijn en je Kosmisch bewustzijn herstellen, waardoor je in jezelf EENHEID kunt ervaren. Shamballa betekent ook verbondenheid met je BRON. Het betekent je eigen verantwoordelijkheid nemen voor alles en je oordelen loslaten. Het betekent HARMONIE en VREDE.

In de cursus gaat het in de eerste plaats om jouw weg van heling op verschillende niveaus. De Shamballa initiatie

staat voor  IN JE eigen KRACHT STAAN en ZIJN WIE JE BENT, voor VRIJHEID en VERANTWOORDELIJKHEID voor jezelf. De weg van Shamballa is een proces.  Hierin ontdoe je jezelf van alles wat niet bij je hoort en krijg je steeds meer zicht op wie je eigenlijk in wezen bent.

Shamballa MDH is doorgegeven door  Germain in 1998 aan Jonn Armitage(Hari Baba Das)Omdat de mensheid klaar was om op een hoger niveau te gaan vibreren.

Hoe meer mensen in hun liefde gaan staan,hoe sneller er op de wereld liefde,vrede,vreugde en overvloed  zal zijn voor iedereen.

Wat is het verschil met reiki?Germain zegt er zelf over:”Shamballa is reiki tot de 10 de graad en  meer.”De energie is veeeel krachtiger. Er moeten geen symbolen meer geleerd en onthouden worden.Het sluit beter aan bij de nieuwe energie die nu op de aarde is.Ook mensen met reiki inwijding voelen het verschil.

 

Shamballa Basic Healer.

 2 dagen (minimaal 16 uren).

Shamballa Basic Healer Teacher.

3 dagen(minimaal 24 uren)

  

 

            Shamballa

 Shamballa is een lichtstad in de

 hogere  sferen waar het collectief      bewustzijn van de Verheven Meesters zich bevind.

 zich bevind

Elke 14 dagen op woensdag is er een open Shamballa avond waarop iedereen welkom is om eens komen te proeven wat het is.

€7.00

Datums voor de volgende weken:

Zie workshops.